Начало  
Решения  
ERP Решение  
Управление на такси компания  
Управление на сервизна дейност  
Управление на автосервизна дейност  
Услуги  
Продукти  
Партньори  
Клиенти  
За Нас  
Контакти  


ERP Решение

В съвременните бизнес условия се налага да бъдат преодолявани голям брой проблеми във всяка една бизнес организация. За да може управлението да реагира своевременно на бързо развиващата се динамична среда, трябва да бъдат организирани и контролирани всички процеси. Независимо от конкретния предмет на дейност, мениджърите и разработчиците на софтуер развиват концепцията за ERP (Enterprise Resource Planning) система. Решанието е система за управление на бизнес организации.

За да бъде една информационна система ERP система, тя трябва да обхваща всички аспекти от управлението на фирмата и да позволява на всички служители от всички клонове да получават необходимата им информация незабавно, според правата на достъп. Всички данни, които се отнасят към дадена операция, регистрирана в системата трябва веднага да намерят отражение във всички свързани с тях области на приложение.

В България ERP решенията вече не са новост. Не малко организации приеха предизвикателството да променят начина си на мислене и по-този начин се доближиха до европейския и световен подход за управление. Всички те внедриха ERP решение за управление на своя бизнес. Много повече са обаче фирмите и предприятията, които сега осъзнават необходимостта от промяна. Необходимостта от един по-ефективен модел на управление, много по-качествена информираност за това какво се случва в собствената им компания. При това сега - в момента, а не след приключване на месеца или годината. Почти всички те знаят колко важно за техния успех е планиранете на предстоящата дейност, приходи, разходи... и как ERP системите допринасят за това. На всички тях им предстои да решат една от най-сложните задачи - да направят ПРАВИЛНИЯ избор при намирането на подходящото за тях ERP решение! За целта, те трябва да оценят много внимателно опасностите и проблемните етапи, които възникват в процеса на внедряване на решението и последващата му поддръжка. Има и редица компании, които мислят че все още ERP решенията са лукс, който те не могат да си позволят.

Независимо кой от изброените типове е Вашата компания, Ние ще се радваме да се запознаем с Вас и да споделим опита, който натрупахме през последните няколко години. За нас ще бъде изключително голямо удоволствие да Ви представим нашето решение (GloBuS ERP), което е по-различно, което е разработено изцяло от Нас, съобразено предимно с българските условия на работа, българското законодателство и стандарти, така че да бъде достъпно за всеки бизнес и в същото време да не отстъпва по нищо от световно утвърдените изисквания за качество на ERP системите като гъвкавост, модулярност, мащабност и скалируемост, надеждност и безотказаност, сигурност и всеобхватна функционалност.