Начало  
Решения  
ERP Решение  
Управление на такси компания  
Управление на сервизна дейност  
Управление на автосервизна дейност  
Услуги  
Продукти  
Партньори  
Клиенти  
За Нас  
Контакти  


Управление на автосервизна дейност
 

Изграждането на решение за цялостното управление на автосервиз или верига от автосервизи е сложна задача, която често се подценява от разработчиците на софтуер и от мениджърите на автосервизите. В повечето случаи и двете страни си мислят, че една "добра складова програма" с малко допълнителни възможности може да реши ако не напълно, то поне почти всички проблеми, които ще възникнат в процеса на работа.

Това е и вярно, и погрешно!

Вярно е в случаите, в които от "програмата" се изисква да даде отговор единствено на някои основни въпроси, като например: с какво количество от дадена част разполагаме в момента, кога сме я доставили, от кого и на каква цена, евентуално и колко сме спечелили от дадена част за определен период и коя е най-продаваната част. Плюс възможността да издава фактура и/или касова бележка и евентуално сервизна бележка.
Не е вярно обаче в случаите, когато мениджърите и собствениците на автосервиза искат да знаят всичко за това, което се случва във всеки един от техните сервизи, във всеки един момент от времето. И при това без да е необходимо да се намират в сервиза или в офиса. Като под всичко се има предвид от досиетата на автомобилите на всеки един клиент, индивидуалните отстъпки, които сервиза им предлага, различните начини на плащане – отложено, на консигнация, в брой или по банков път, ангажираността на персонала в даден момент и кой каква работа е извършил за определен период, с какво количество от дадена част разполага другия или другите сервизи, следене на финансовото състояние в даден момент по каси и приходно-разходни центрове, оптимален избор на доставчик за дадена част или група от части, всичко това интегрирано с пълна счетоводна отчетност, личен състав, ТРЗ, договори и т.н. Именно за тези мениджъри, ИнтерСофтПро създаде една цялостна интегрирана информационна система за управление на автосервизна дейност!

За повече информация вижте Системата за управление на автосервизна дейност и продукта Глобус ERP.